Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


This Time

2007 elején Chisholm befejezte következő albumának felvételét, márciusban pedig két kislemezt adott ki egyszerre. A " The Moment You Believe " Európában jelent meg, kivéve az Egyesült Királyságot, és Spanyolországban és Portugáliában az 1. helyen, Svájcban, Svédországban és Németországban pedig az első 20-ban végzett. Peter Vettese producere és társszerzője , a Nur die Liebe Zählt német televíziós műsor tavaszi reklámkampányának alapja. Az „ I Want Candy ” csak az Egyesült Királyságban és Olaszországban jelent meg, a 24., illetve a 9. helyre ért el, és szerepelt a film filmzenéjén azonos nevű film. A dal a Strangeloves dal feldolgozása volt. Március 30-án kiadta negyedik albumát, a This Timet tizenhárom számmal – hatot Chisholm írt – és további két feldolgozást: "What If I Stay" és "Don't Let Me Go", Jill Jackson. , debütáló albumáról. Az album az Egyesült Királyságban az 57., Svájcban a 8. helyen végzett, ami arany minősítést kapott. A „ Carolyna ” harmadik kislemezként június 8-án jelent meg. Egy interjú során a Loose WomennélChisholm elárulta, hogy ezt a dalt azután írta, hogy megnézett egy dokumentumfilmet, amely fiatal felnőttekről és tinédzserekről szólt, akik hajléktalanok, Seattle utcáin élnek. A dal az Egyesült Királyságban 49-en érte el a csúcsot, más országokban pedig a legjobb 50-ben. Chisholm kiadta albumának negyedik kislemezét, a " This Time "-t, amely tartalmazza a "We Love to Entertain You" B-oldalát , amelyet a 2007-es Pro7-hez használtak.Starforce kampány Németországban . A dal a 94. helyen végzett az Egyesült Királyságban és a 69. helyen Németországban. A Spice Girls- szel való újraegyesülés vége után Chisholm 2008 májusában elindult ötödik turnéjára, a This Time Canadian Tourra, kilenc kanadai városban lépett fel. Július 25-én "Az Understand " ötödik és egyben utolsó kislemezeként jelent meg a This Time -ból Kanadában.

Megjelenés: 2007. Március 30.
Felvételek: 2006-07
Műfaj: Pop, Rock
Hossz: 49:26
Kiadó: Red Girl Records
Chambers, Stephen Hague, Steve Mac, Richard Flack

KISLEMEZEK AZ ALBUMRÓL

The Moment You Believe (2007)
2007. Március 16.
I Want Candy (2007)
2007. Március 26.
Carolyna (2007)
2007. Június 8.
This Time (2007)
2007. Október 12.
Understand (2008)
2008. Július 25.

Brit énekesnő/dalszerző, Melanie C által kiadott negyedik stúdióalbum. Elsősorban 2007. március 30-án jelent meg Németországban, Ausztriában és Svájcban. Április 2-án jelent meg Egyesült Királyságban és néhány más országban. Az album tartalmazza a "I Want Candy", "The Moment You Believe", "Carolyna", "This Time" és "Understand" kislemezeket, és világszerte több mint 300 000 példányban kelt el.

Háttér - This Time 2006 második felében és 2007 elején írták és vették fel, és Chisholm saját kiadója, a Red Girl Records kiadta. A "What If I Stay" és a "Don't Let Me Go" dalok két szám feldolgozása, amelyeket eredetileg a Speedway énekese, Jill Jackson írt és vett fel debütáló szólóalbumához. Két megmaradt szám az albumról; A "Blue Skies All the Way" és a "Paris Burning" két évvel később jelent meg Chisholm élő "Live at the Hard Rock Cafe" DVD-jén.

Kritika - This Time vegyes fogadtatásban részesítette a zenekritikusokat, akiket megosztott a lírai tartalom, amely nem érezte magát. Glenn Meads, a Manchester Evening News munkatársa dicsérte az album dalait, amiért Chisholm új megtalált érettségét és következetes műfaji sokoldalúságát mutatta be a hangjában, és arra a következtetésre jutott, hogy "tökéletes mindenki számára, aki elegem van Melua, Jones és más, alvó művészektől, és végigjárja az egyes számokat. Legalábbis Melanie úgy hangzik, mintha komolyan gondolná." Talia Kraines, a BBC dicsérte az albumot, mert olyan számok voltak, amelyek lehetővé tették, hogy Chisholm hangja érzelmet mutasson, de ez csak a régóta rajongók számára vonzó, mint újak vonzása. Az AllMusic Stephen Thomas Erlewine elismerését adta az elegáns produkciónak és Chisholm hangjának, amely jellemet és érettséget mutatott, de a dalokat túl közepesnek és alulteljesnek találta, hogy még észrevegye őket. Annak ellenére, hogy dicsérte Chisholm vokális teljesítményét és Adam Argyle-val folytatott duettjét, a MusicOMH John Murphy dalokat "fakónak és felejtősnek" találta, és nem volt személyisége ahhoz, hogy életet adjon neki, és arra a következtetésre jutott, hogy " nem szégyen, de ez az album nem lesz az egyetlen hogy a Spice Girl-t visszalendítse a toplisták tetejére. " Az album folytatta az utat, hogy 2 crescendo építsen fel dalokat a fináléig, hogy folytassa a következő kiadásokban.

DALLISTA

01: UNDERSTAND (Melanie Chisholm - Adam Argyle) - 3:43
02: WHAT IF I STAY (Adam Argyle - Jill Jackson) - 3:17
03: PROTECTED (Melanie Chisholm - Guy Chambers - Cathy Dennis) - 4:37
04: THIS TIME (Adam Argyle) - 3:32
05: CAROLYNA (Melanie Chisholm - Paul Gendler - Steve Mac) - 3:21
06: FOREVER AGAIN (Adam Argyle - Kevin D Hughes - Lee Groves) - 3:37
07: YOUR MISTAKE (Melanie Chisholm - Adam Argyle) - 3:55
08: THE MOMENT YOU BELIEVE (Melanie Chisholm - Peter-John Vettese) - 3:30
09DON'T LET ME GO (featuring Adam Argyle) (Adam Argyle - Jill Jackson) - 3:57
10: IMMUNE (Pete Woodroffe - Charlie Grant - James Bourne) - 4:37
11: MAY YOUR HEART (Melanie Chisholm - Gary Clark) - 3:57
12: OUT OF TIME (Melanie Chisholm - Phil Thornalley - Dave Munday) - 3:47
13: I WANT CANDY (Richard Gottehrer - Bert Russel - Bob Feidman - Gerald Goldstein) - 3:24

B-Side

FRAGILE - Kislemez: The Moment You Believe (2007)
ALREADY GONE - Kislemez: I Want Candy (2007)
WE LOVE TO ENTERTAIN YOU - Kislemez: This Time (2007)

Törölve

BLUE SKIES ALL THE WAY - Eredetileg még az albumra íródott, de végül nem jelent meg, csupán két évvel később jelent meg élő "Live at the Hard Rock Cafe" DVD-jén.
PARIS BURNING - Eredetileg még az albumra íródott, de végül nem jelent meg, csupán két évvel később jelent meg élő "Live at the Hard Rock Cafe" DVD-jén.
HAVE A LITTLE FAITH

2008. Május 4-17.
THIS TIME CANADIAN TOUR

Ez volt Melanie C angol énekesnő ötödik koncert turnéja. A turné csak Kanadába utazott 2008. május 4. és 2008. május 17. között.

UNDERSTAND
GO!
WHAT IF I STAY
MAY YOUR HEART
FOREVER AGAIN
DON'T LET ME GO
WHEN YOU'RE GONE
LET'S LOVE
NORTHERN STAR
THIS TIME
CAROLYNA
NEXT BEST SUPERSTAR
GOIN' DOWN
JE SUIS NÉE POUR TOI/PROTECTED
NEVER BE THE SAME AGAIN
YEH YEH YEH
I TURN TO YOU

 

Cikkek

Album

2021.11.29

 

Dalszövegek

2021.04.02

 

Kislemezek

2021.04.02