Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


GOODBYE

Megjelenés: 1998. December 14.
UK Helyezés: 01
US Helyezés: 11

Eladás: $ 3,000,000 (UK: 952,000)

Spice Girls brit lánycsoport által felvett dal. A csoport, Richard Stannard és Matt Rowe írta, míg utóbbi kettő gyártotta. A dal a lányok első dalává vált Geri Halliwell éneke nélkül. A Virgin Records 1998. december 11-én adta ki, majd a harmadik Forever című stúdióalbumukon (2000) szerepelt. A "Goodbye" egy popballada, amely lírai szempontból a csoport búcsúját képezi egy barátjától, konkrétan Halliwelltől. A dalszövegeket a média és a rajongók egyaránt a csoport végének tekintették, bár az ötletet a lányok elvetették.
A "Goodbye" pozitív kritikákat kapott a zenei kommentelőktől, akik szerint ez a csoport egyik legjobb kislemeze. A dal kereskedelmi sikert aratott, az első helyen végzett az Egyesült Királyság Singles-listáján, és ezzel a Spice Girls lett az első felvonás, amelynek három egymást követő karácsonyi első kislemeze volt a The Beatles 1965 óta. Világszerte üzletileg is sikeres volt, elérte az első helyeket Kanadában, Új-Zélandon, Írországban és Olaszországban, és Ausztráliában, Dániában, Finnországban, Svédországban és Tajvanon az első öt helyen végzett. Ezenkívül a "Goodbye" az amerikai Billboard Hot 100 11. helyén tetőzött.
A "Goodbye" kísérő videoklipjét a Mentmore Towersnél vették fel, és a csoport egy kastélyban énekelte a dalt, köztük Melanie Brown és Victoria Beckham, akik mindketten terhesek voltak abban az időben.

Háttér - 1998. május 31-én Geri Halliwell tag bejelentette távozását a Spice Girls-től. Ügyvédjén keresztül kijelentette: "Sajnos szeretném megerősíteni, hogy elmentem a Spice Girls-ből. Ennek oka a köztünk lévő különbségek. Biztos vagyok abban, hogy a csoport továbbra is sikeres lesz, és minden jót kívánok nekik." Halliwell azt állította, hogy kimerültségben szenved, és szünetet akar tartani. A csoportból való távozása híreket szerzett az egész világon, és az év egyik legnagyobb szórakoztató hírévé vált. A fennmaradó négy tag határozottan állította, hogy a csoport folytatja.
1998 júliusában, a Spiceworld turné amerikai szakasza alatt a csoport úgy döntött, hogy átdolgozza a "Goodbye" -t, amelyet akkor írtak, amikor Halliwell még mindig a csoport tagja volt. Erre Richard Stannard és Matt Rowe dalszerzők és zenei producerek a tennessee-i Nashville-be repültek, hogy találkozzanak a csoporttal. A felvételeket a Channel 4 Spice Girls In America: A Tour Story című dokumentumfilm mutatta be. A következő szeptemberi interjúban Mel B tagadta, hogy a dal a csoport szétválását jelentené, mondván:
"Ez volt az első alkalom, hogy elsírtam az egyik dalunk hallgatását, amikor először sírtam. Teljes zenekara van ott, és egyszerűen fantasztikusan hangzik. [A dal] nyilvánvalóan arról szól, ami az év során történt , Geri távozásával, majd erősségével. [...] A dal neve „Viszlát”, de ez nem búcsú, viszlát, mert a kórus valójában „viszlát barátom, még nem a vége”. Tehát mindazok számára azt hiszi, hogy szakítunk, nem vagyunk. Tehát ezt korrektül ".
A Spice Girls 1999-es önéletrajzában, a Forever Spice, a csoport tagja, Melanie C elmondta: "A "Goodbye"eredetileg egy kapcsolat végéről szólt, de most Geriről szól, és nagyon szomorú". Stannard részletesen elmondta: "A továbblépésről és a régi Spice Girls búcsúzásáról volt szó. Nem búcsút vettünk Geritől, nem is igazán szó szerint. Sok ilyen dalt írtak, amikor Amerikában turnéztak. Mi Nashville-ben írta, úgyhogy azt hiszem, ez a szentimentális érzés, mert mindenki valamiféle honvágy volt és összeroppant. "Halliwell később kijelentette, hogy "nagyon hízelgőnek találta, hogy nekem szentelték"

Kiadás - A "Goodbye" először 1998. december 11-én jelent meg az Egyesült Királyságban, standard és maxi kislemezként. Az Egyesült Államokban a kislemez egy meghosszabbított album (EP) részeként jelent meg, és tartalmazta a The Waitresses 1981-es "Christmas Wrapping" című borítóját, valamint a "Sisters Are Doin 'It for Themselves" élő verzióit és A "We Are Family", amelyet 1998. szeptember 20-án vettek fel a Wembley Stadionban. A "Christmas Wrapping" csak Melanie Chisholm és Emma Bunton énekét adta elő Melanie Brown és Victoria Beckham terhessége miatt. Az amerikai kiadás tartalmazta a lányok négy matricáját, amelyek tündérként ábrázolják őket, hasonlóan a "Viva Forever" zenei videójában megjelenő megjelenésükhöz.

Kritika - A "Goodbye" -t a zenekritikusok pozitívan fogadták. Quentin Harrison, az Albumism munkatársa szerint "megható óda a kezdetekhez és a befejezésekhez, amelyeket Horner ihletett. 1998 zárásaként ennek a kislemeznek a győzelme az Egyesült Királyságban és külföldön bizonyítottan pozitív volt abban, hogy a Spice Girls hatalmát Horner nem csökkentette. exit. " Stephen Thomas Erlewine az AllMusic-tól megjegyezte, hogy a dal" valójában nagyon jó finálé volt, míg a többi felejtős ". Fraser McAlpine a BBC America-tól azt mondta, hogy "ezt a dalt írták Geri távozása után, és véletlenül ez az utolsó tisztességes dolog, amit valaha is csináltak csoportként". Tania Kraines a BBC Music-tól azt mondta, hogy "a Geri utáni szívbemarkolt" Goodbye "biztosította a lányoknak az utolsó igazán jó kislemezüket".
A Billboard munkatársa, Chuck Taylor a dal dallamát "abszolút gyönyörűnek, sőt, a csoport egyik legemlékezetesebbnek, jól lekerekített harmóniának" nevezte. Egy másik szerkesztő, Jason Lipshutz a "The Top 8 Spice Girls Songs" lista hetedik helyének minősítette, a dalok Hot 100-as listáján szereplő fellépések alapján, ugyanakkor kijelentette, hogy "a bánat kínjai azt a felismerést eredményezik, hogy a Spice Girls "a pop-uralkodás gyakorlatilag véget ért, a" Viszlát "keserédes slágerré vált." A legnépszerűbb slágerek áttekintése során Nick Levine, a Digital Spy kijelentette: "A legjobb az egészben a" Goodbye", a rendkívül elegáns ballada, amely a Halliwell utáni első számú karácsony lett. Sarah Davis a Dotmusic honlapjáról megjegyezte, hogy az "feelgood" kórus "elég erős volt ahhoz, hogy ez az amúgy sem figyelemre méltó dal a rendesség fölé emelkedjen".
Alexis Petridis, a The Guardian újságírója a "Goodbye" -et a 16. helyre tette fel a "Mind a 43 Spice Girls dal rangsorolva" listán, kijelentve, hogy "a Visszatéréses kislemezed hívása meglehetősen ügyes volt - ez arra utal, hogy már bedobta a törülközőt - de elég tisztességes dal volt ". Az NME brit zenei magazin szerint a "Viszlát" remek dal minden korban. A Sputnikmusic áttekintése szerint a dal "nagyon ízléses és érzelmileg elsöprő". Whitney Matheson, az USA Today munkatársa, a Forever legutóbbi stúdióalbumának áttekintése közben azon tűnődött, hogy "ki a fene fejezi be albumát egy régi toplistával? Vajon ez - mint Carnie, Wendy és Chyna ismételt említése - tudatalatti üzenet? A Spice Girls egyszerűen játékot játszik, vagy esetleg búcsút vesznek rajongóiktól? ".

CD1

01: GOODBYE [Radio Edit]
02: CHRISTMAS WRAPPING
03: GOODBYE [Orchestral Version]

CD2

01: GOODBYE [Single Version]
02: SISTERS (ARE DOING IT FOR THEMSELVES) [Live]
03: WE ARE FAMILY [Live]

- Ez az első klip, amelyet Geri nélkül vettek fel.
- Melanie B és Victoria terhes volt a felvétel idején, ami a videó egyes jeleneteiben is tükröződik.

HOLLER

Megjelenés: 2000. Október 23.
UK Helyezés: 01

Eladás: $ 750,000 (UK: 312,000)

Spice Girls nevű angol lánycsoport dala, amelyet a két stúdió egyikének adtak ki, amelyet harmadik stúdióalbumuk, a Forever (2000) vezető kislemezeként választottak ki. A dalt a Spice Girls, Rodney Jerkins, LaShawn Daniels és Fred Jerkins III írta, Jerkins is gyártotta. A kislemez kettős A-oldali kislemezként jelent meg a "Let Love Lead the Way" -vel együtt nemzetközileg, 2000. október 23-án, kivéve az Egyesült Államokat és Kanadát.
A "Holler" -et érettebb R & B-dalnak tekintik, amelynek szövege szexuális élvezetről szól. A kritikusok kedvező értékeléseket adtak "Holler" -nek; bár egyesek úgy gondolták, hogy ez túlságosan eltér az előző hangjaiktól. A legtöbben azonban dicsérték funky groove-ját, és "kellemes meglepetésnek" nevezték, és az album egyik legjobb számának választották. A kislemez vezette az Egyesült Királyság Singles-listáját, miközben több mint 15 országban elérte a legjobb 10-et.

Háttér - Miután a "Goodbye" első kislemezként Geri Halliwell tag nélkül jelent meg, 1998-ban a zenekar szünetet tartott és csak 1999 közepén tért vissza a stúdióba, amikor Rodney Jerkins feliratkozott, hogy keményebbé tegye akkor megjelenő új albumát. hang. Jerkins azt mondta: "Körülbelül másfél hónappal ezelőtt elmentem vacsorázni a Spice Girls párjával, és azt mondták, hogy azt akarják, hogy végezzek valamilyen munkát az albumukon, ezért azt tervezem, hogy elmegyek január végén, február elején Londonba, hogy dolgozzon az albumon, szóval hűvösnek kell lennie. Készen állok rá. "Hozzátéve, hogy reméli, hogy" városi, táncolható "hangulatot kölcsönöz a projektnek:" Ez továbbra is pop vonzerővel bír, de az ütemek valamivel nehezebbek lesznek."
A csoport tagja, Melanie Chisholm is megjegyezte, hogy "Ez egy kicsit érettebb, de nem érett album, de tudod, egy kicsit érettebb, mint az első kettő. Még mindig nagyon mákos, elég R & B alapú ... hangosan sokat érezünk erősebb most a világkörüli turné után, és négytagú ", hozzátéve, hogy a csoport" erősebb volt, miután egy ideig külön voltunk, és nagyon boldogok vagyunk, hogy visszatértünk a stúdióba. Ez az erő megmutatkozik ezen új album, amely szerintem az eddigi legjobb ". 1999 decemberében a lányok néhány új számot adtak elő a Karácsonykor a Spiceworld Tour-on, beleértve az akkor Holler Holler néven ismert dalt is. 2000 augusztusában kiderült, hogy a harmadik stúdióalbumuk főlemeze a "Holler" és a "Let Love Lead the Way" dupla A-oldala lesz, a "Holler" pedig a zenekar hivatalos személyén keresztül közvetíthető. honlap szeptember 11-én.

Kritika - "Holler" általában kedvező kritikákat kapott a legtöbb zenekritikustól. Craig Seymour of Entertainment Weekly B-besorolást adott a számnak, és azt írta, hogy a lányok "úgy hangzanak, mintha tényleg, nagyon szeretnének Destiny's Child-k lenni", annak a dalnak köszönhetően, amelyet ugyanaz a producer készített, aki a Destiny's Child-t is produkálja. Seymour dicsérte "varázsait", dicsérve a "könnyű, mégis funky barázdát, azok eltúlzott brit akcentusait (lehetővé téve számukra a rímelést a holler követéssel), valamint Jerkins ismerős csapkodó, kinetikus ütemeit". Azt is nevezte, hogy a „Say You'll be There” óta a legmeggyőzőbb ok a táncra.” Stephen Thomas Erlewine, az AllMusic munkatársa egyszerűen a Forever egyik legjobbja közé választotta a dalt. Dave Morales, a KHKS írta, hogy "amikor meghallottam a dalt, meglepődtem, ez a dolog otthoni futás!" Erik Bradley, a B96-chicagói "a 4. negyed egyik kellemes meglepetése" -nek nevezte, rámutatva, hogy "" Holler "végig VISSZAHozza a Spice Girls-t!".
A Cuby of Z100-New York írta a dalt "megragadja a pillanat hangját a Top 40 rádió számára. Ez az egyik dal érdemel helyet a programozók zsúfolt 4. negyedévi lejátszási listáin". Whitney Matheson, az USA Today nevezte hasonlónak Sledge nővér, a Destiny's Child és a Nu Shooz dalainak műveihez, ezt írva: "míg a No Scrubs-y hangulat rövid ideig csábított egy piszkos szó kiáltására és a köldököm felfuttatására, olyan hungarocell mondatokat, mint" Ne félj játszani " a játékom "inkább Teletubby, mint T-Boz." A Greatest Hits albumuk áttekintése közben Nick Levine a Digital Spy-től azt írta, hogy "Jerkins sima, akadozó R&B számai a Forever albumról (" Holler "," Let Love Lead Az Út ') nem tudja kiaknázni a lányok nagyon brit huncutsági érzését, de két szinten remekül működik."
A visszamenőleges felülvizsgálatok negatívabbak voltak. Dom Passantino (a Stylus Magazine-ból) 3/10-re értékelte a kislemezt, mondván, hogy a dal az ő személyes választása a zenei történelem legrosszabb produkciós munkájáért. Ol 'Darkchild egy csoport legegyedibb, korszakát meghatározó kulturális fordulatot hozott magának, és a Fanmail-korszak TLC-jének faxmappájává változtatta őket." Tom Ewing, a Freaky Trigger szerint a dal" kompetensen, modorosan változik és keveredik, de [Jerkins nem] nem próbál megváltoztatni egyetlen játékot sem. A Spice Girl társírójának vagy producernek az első kérdése az lenne, hogy hogyan fogadja el négy (vagy öt) nagyon különböző hangot, és megértse, hogy ez egy csoport, nem csak a nők mellett egy mikrofon körül. " Ismertette a bevezetőt is, amelyben Jerkins a nevét, a csoport nevét, a dal címét és a felvétel dátumát dátumozottnak nevezi: "Mint" Holler "-nek 2000-ig tovább kell szólalnia."

CD1

01: HOLLER [Radio Edit]
02: LET LOVE LEAD THE WAY [Radio Edit]
03: HOLLER [MAW Remix]
04: HOLLER [Video]

A videót 2000 júliusában forgatták, és bár a "Let love lead the way" előtt adták ki, utána felvették.
A forgatás a legnagyobb titokban zajlott, így a videó megjelenésekor totális meglepetéssé vált.

LET LOVE LEAD THE WAY

Megjelenés: 2000. Október 23.
UK Helyezés: 01

Eladás: $ 750,000 (UK: 312,000)

Spice Girls nevű angol lánycsoport dala, amelyet a két stúdió egyikeként adtak ki a harmadik stúdióalbumuk, a Forever (2000) vezető kislemezeként. A kislemez nemzetközileg dupla A-oldali kislemezként jelent meg a "Holler" mellett. Az Egyesült Királyság Singles Chartjának első helyén tetőzött, ezzel a csoport kilencedik első számú kislemeze lett.

Háttér - Miután 1998-ban kiadta a "Goodbye" -t első kislemezként Geri Halliwell nélkül, a zenekar szünetet tartott, és csak 1999 közepén tért vissza a stúdióba, amikor Rodney Jerkins feliratkozott, hogy keményebbé tegye akkor megjelenő új albumát. hang. Jerkins azt mondta: "Körülbelül másfél hónappal ezelőtt elmentem vacsorázni a Spice Girls párjával, és azt mondták, hogy azt akarják, hogy végezzek valamilyen munkát az albumukon, ezért azt tervezem, hogy elmegyek január végén, február elején Londonba, hogy dolgozzon az albumon, szóval hűvösnek kell lennie. Készen állok rá, továbbra is pop vonzó lesz, de az ütemek valamivel nehezebbek lesznek." Később, 1999 októberében, Jerkins azt is mondta: "Három dalt készítettem velük, és mindenki, akiért játszottam, nem tudja elhinni, hogy ez a Spice Girls. Szeretek a helyszínen alkotni az előadó számára. Tudtam, hogy 10 hónappal korábban meg kellett csinálnom a Spice Girls-et, de egyetlen lírát sem írtam, és nem készítettem egy számot, amíg el nem jutottam Londonba. Azon a napon kezdtünk dolgozni a dalokon, amikor találkoztam velük, mert hangulatot akartam szerezni tőlük Öt nap alatt készítettük el a három dalt "

Kiadás - 2000 márciusában a BBC Radio bejelentette, hogy készülő harmadik albumuk első kislemeze a "Holler" lesz. Májusban azonban Melanie C elmondta a Heat magazinnak, hogy az album első kislemeze egy "Let Love Lead the Way" című ballada lesz, és augusztusban jelenik meg. 2000 júliusában a lányok azt mondták, hogy az első kislemezt még nem választották meg, és még mindig megvitatták őket, melyik lesz az első kislemez. Végül július végén Melanie C megerősítette a T4-nek, hogy új kislemezük a "Let Love Lead the Way" és a "Holler" kettős A-oldala lesz, mondván, hogy a "Let Love Lead the Way" című videót egy egy héttel azelőtt. A "Let Love Lead the Way" világpremierjét szeptember 14-én a Hitz FM malajziai rádió adta.

Kritika - A dal vegyes fogadtatásban részesült a zenekritikusok részéről. Az Amazon.com Helen Marquis "azonnal felismerhető Spice ballada" -nak nevezte, míg a Sputnikmusic "gyönyörű balladának". A Bland is odakint "édes és szilárd balladának" nevezte el. David Browne, a Entertainment Weekly kritizálta a számot, és azt írta, hogy "bármelyik városi rádiós lánycsoport énekelheti". bár be kell vallanom, engem lenyűgöz a mélyen ötletes harmadik személy perspektívája ". A Greatest Hits albumuk áttekintése közben Nick Levine, a Digital Spy írta, hogy "Jerkins sima, dadogó R&B száma a Forever albumról (" Holler "," Let Love Lead The Way ") nem tudja kamatoztatni a lányok nagyon brit érzékét pajkosság."

CD2

01: LET LOVE LEAD THE WAY [Radio Edit]
02: HOLLER [Radio Edit]
03: HOLLER [MAW Tribal Vocal]
04: LET LOVE LEAD THE WAY [Video]

- A videót a "Holler" előtt rögzítették, így Victoria rövid hajjal jelentkezik (később tette a hajhosszabbításokat).
A rendező Greg Masuak, ugyanaz a "Who Do You Think You Are" Szereti a Spice Girls-kel dolgozni, ők pedig vele.
A videó kevésbé volt hatásos, mint a "Holler", mivel bár szinte egyszerre jelentek meg, az elsőt inkább a televíziók adták.

IF YOU WANNA HAVE SOME FUN

Ez volt Forever második brit kislemeze. Harmadik lett a világ többi részén. A kislemez Európa-szerte, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és Kanadában található klubokra szivárog. Sikeres volt a Fülöp-szigeteken, ahol a csúcspontja a 20. szám volt. Promóciós kislemezként adták ki. A dal a régimódi popot mutatta be, nem pedig az R&B-t, mint a Forever album többi része.
Az album visszavonása miatt a kislemez soha nem jelentették meg hivatalosan. A dal azonban az MTV-hez került, a Virgin által készített promóciós videóval, amelyben különböző videoklip-összeállításokat mutatott karrierje során. Geri Halliwell nem volt látható, a promóciós videóban két klip található, amelyben megjelent. Eredetileg még decemberben tervezték megjelentetni.

TELL ME WHY

Megjelenés: 2000. December

Brit lánycsapat, a Spice Girls dala , amely harmadik stúdióalbumuk, a Forever (2000) második számaként jelenik meg . A dalt Victoria Beckham , Melanie Brown , Emma Bunton , Rodney Jerkins , LaShawn Daniels , Fred Jerkins III és Mischke Butler írta . Jerkins és Daniels készítette a dalt. 2000 decemberében adták ki promóciós kislemezként. A Forever második kislemezeként tervezett kiadást 2001-ben törölték.
A "Tell Me Why"-t a csoport tagjai Victoria Beckham, Melanie Brown és Emma Bunton, valamint Rodney Jerkins, LaShawn Daniels, Fred Jerkins III és Mischke Butler írták, míg a gyártást Jerkins és Daniels végezte. A dal egyike annak a három Spice Girls albumszámnak, amelyekről Melanie C nem kapott írói elismerést. A The Guardian Alexis Petridis "ritka, pörgős R&B szeletjeként írja le, fecsegő elektronikával tele" . 2019 márciusában Bunton kijelentette, hogy a dal Geri Halliwellről szól hozzátéve: "dalokat írtunk, nagyon őszinték és nyitottak voltunk.

Háttér - Miután a Spice Girls 1998-ban kiadta első kislemezeként a „ Goodbye ”-t Geri Halliwell nélkül , a csoport szünetet tartott, és 1999 közepén visszatért egy hangstúdióba, amikor Rodney Jerkins bejelentkezett, hogy átadja az akkor hamarosan megjelenő új albumát. keményebb hang. Jerkins azt mondta: "Körülbelül másfél hónapja elmentem vacsorázni néhány Spice Girlshez, és azt mondták, hogy azt akarják, hogy dolgozzak az albumukon, szóval január végén, február elején Londonba utazunk, hogy az albumon dolgozzanak, úgyhogy jó lesz. Készen állok rá", hozzátéve, hogy reméli, hogy "városi, táncos" hangulatot hoz a projektbe: "Még mindig lesz pop vonzereje.

Kiadás - A "Tell Me Why" 2000 decemberében jelent meg a Spice Girls harmadik stúdióalbumának promóciós kislemezeinek egyikeként, az "If You Wanna Have Some Fun" és a "Weekend Love" mellett. 2001 januárjában a Virgin Records több remixet is rendelt a dalhoz, köztük Thunderpuss és Jonathan Peters remixeit . A Forever javasolt második kislemezének remixei nem jelentek meg kereskedelmi forgalomban az album "kiábrándító" eladásai miatt. Miközben a dal tervezett kislemez-kiadását leselejtezték.
A "Tell Me Why" (Jonathan Peters szerkesztése) később bónuszszámként jelent meg 2007 novemberében a csoport Greatest Hits albumának deluxe kiadásában.
A dalt a 2012–2013-as zenegépes musicalben, a Viva Forever! , amely a Spice Girls dalaira épül.

Kritika - James Hunter, a Rolling Stone-tól "selymes, tüskés táncolhatóság" számnak nevezte a dalt. Anne T. Donahue, a Vulture bírálta a dalt, és úgy jellemezte, mint a Spice Girls kísérletét, hogy "árnyékot" dobjon Geri Halliwellre, aki akkoriban a csoport egykori tagja volt. JD Considine, a Baltimore Sun munkatársa "viszkető, billentyűzet által vezérelt pulzusként" írta le a számot. Dorian S. Ham, a The Lanterntől a dalt "megfelelő dallamnak, szaggatott gitárral vezérelt ütemével" nevezte, és egy jó hangulatú Mariah Carey dal "meglehetősen szórakoztató utánzataként" írta le.

PROMOTONAL CD

01: TELL ME WHY (radio edit)
02: TELL ME WHY (Thunderpuss edit)
03: TELL ME WHY (Thunderpuss Club Mix)
04: TELL ME WHY (Jonathan Peters edit)
05: TELL ME WHY (Jonathan Peters Club Mix)

WEEKEND LOVE

Ez volt a Spice Girls album Forever Ázsia második kislemeze. Mivel azonban a Virgin UK kiadó és a Melanie B, Emma Bunton, Victoria Beckham és Melanie C úgy döntött, hogy törli az album összes promóciós tervét, a Virgin Asia kiadó kiadta a "Weekend Love" promóciós kislemezként. A dal ezenkívül az utolsó kislemez volt a "Forever" szerte Európában, Ausztráliában, Kanadában, az Egyesült Királyságban és Amerikában. A kislemez visszavonása miatt a létrehozott promóciós kislemezeket a Virgin Records / EMI eltávolította. Néhány promóciós kislemez azonban kiszivárgott.
Melanie B egy interjúban megemlítette, hogy érdekli a "Weekend Love" remixének újbóli felvétele. Azt mondta, hogy arra gondolt, hogy felhívja a barátait, Lil 'Kim-et, Trinát vagy Foxy Brownot, hogy megtudja, érdekli-e őket a lányokkal való remix létrehozása. Ez a terv azonban visszavonás miatt kudarcot vallott. A remix egy teljesen új dal lett volna, és a "Forever" ötödik kislemezének adták ki.

OXYGEN

Ez lett volna a hatodik kislemez a harmadik albumról, Forever. A dalt még 1999. augusztusban vették fel a 'If You Wanna Have Some Fun'-nal. A dalt végül törölték de néhány országban megjelent promóként. Ez az egyik legszebb ballada a Spice Girls-nek. Internetre került egyik remix változata.