Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HERE IT COMES AGAIN brit énekesnő, dalszerző, Melanie C dala. A Reason című második albumának vezető és első kislemezeként jelent meg 2003. február 24-én. A kislemezt viszonylag jól népszerűsítették a rádióban, tévéműsorokban és magazininterjúkban. Európába is eljutni néhány promóció céljából. A kislemez eleinte a hét közepén a 4. helyet érte el, de a héten leesett a listáról, és a 7. helyen végzett. A "Here It Comes Again" lett a 191. legtöbbet eladott kislemez 2003-ban. Az Egyesült Királyság.

European Maxi CD
1. Here It Comes Again [Radio Edit]
2. Love To You
3. Like That

European DVD
1. Here It Comes Again [Video]
2. Love To You
3. Living Without You
4. Behind The Scenes At "Here It Comes Again" Video Shoot

ON THE HORIZON brit énekesnő, dalszerző, Melanie C által kiadott dal, amelyet Rick Nowels, Gregg Alexander mellett írt, és Nowels és Alexander készítették a második Reason stúdióalbumához (2003). Az album második kislemezeként kiválasztott dal a 14. helyet szerezte meg az Egyesült Királyság Singles-listáján, az első héten 8000 példányban kelt el. A kislemez több mint 22 000 példányt adott el, és világszerte több mint 200 000 példányt adott el belőle. Melanie C a Reason Tour alatt adta elő a dalt.

UK Maxi CD
1. On The Horizon [Radio Mix]
2. I Love You Without Trying

European DVD
1. On The Horizon [Video]
2. Never Be The Same Again [Live Acoustic Version]
3. Wonderland
4. Behind The Scenes At Video Shoot

LET'S LOVE brit énekes és dalszerző, Melanie C dala a második Reason stúdióalbumáról. Kizárólag Japánban jelent meg 2003. augusztus 6-án. A dalt 2003-ban használták egy japán Toyota reklámfilmben.
Bár a kislemez megjelenését nem kísérte zenei videó vagy egyéb promóció, Melanie C 2003-ban Reason Tour keretében élőben adta elő a dalt. A dalt felvette a Barfly Mini-Tour (2004) és a This Time Canadian Tour (2008) listájára is.

Japanese Maxi CD
1. Let's Love
2. Like That
3. Living Without You
4. Let's Love [Instrumental]

YEH YEH YEH brit énekesnő, dalszerző, Melanie C. dala. Ez volt a Chisolm második szólóalbumának, a Reason (2003) harmadik és utolsó kislemeze. A dal kettős A-oldalként jelent meg a "Melt" -nel az Egyesült Királyságban. Európa többi részén egyedül a "Yeh Yeh Yeh" jelent meg utolsó kislemezként. A dalt Shaan indiai énekesnő "Tanha Dil" című dalának remixjéhez is készítették.

Háttér és kiadás - A "Yeh Yeh Yeh" mellett az "Melt" egy utolsó pillanatban kiegészült az Reason dallistájával. Az eredeti terv az volt, hogy 2003. szeptember 22-én csak a "Yeh Yeh Yeh" -t adják ki harmadik kislemezként, de röviddel azelőtt, hogy ez megtörténhetett, Chisholm az Azra Akınnel folytatott judo meccsen megsérült a térde a The Games című tévéműsorban. Mivel Chisolm mozgása korlátozott volt, sérüléssel nem tudta teljes mértékben népszerűsíteni a dalt. Ez visszavetette az eredeti kiadási dátumot, de ennek ellenére sérült térdével korlátozottan adta elő a dalt. A "Melt", könnyebben elősegíthető dal sérüléssel, hozzá lett adva a keverékhez, aminek eredményeként a kettős kislemez született.
2003. november 10-én jelent meg, de számos probléma merült fel. A készlet legtöbb CD1-jén a számok felsorolása véletlenül felcserélődött, így a "Yeh Yeh Yeh" volt az első szám a CD-n. Ebből a hibás nyomtatásból, valamint a kislemez nagy-britanniai megjelenésének hetében tapasztalt erős verseny, a megfelelő promóció hiánya és a terjesztési problémák miatt a kislemez huszonhetedik helyen került az Egyesült Királyság Singles-listájára, megpecsételve Chisholm sorsát a Virgin Records-szal és tovább akadályozva minden remény az album sikerére. Az "Melt" csak az Egyesült Királyságban jelent meg kettős A-oldalként a "Yeh Yeh Yeh" -nel, Európában azonban csak a "Yeh Yeh Yeh" -et.

UK Maxi CD 1
1. Melt [Album Version]
2. Yeh Yeh Yeh [Radio Mix]

European DVD
1. Yeh Yeh Yeh [Video]
2. Knocked Out
4. I Wish [Live From Re:covered]
4. Behind The Scenes

MELT brit énekes, dalszerző, Melanie C. dala. Második szólóalbuma, a Reason (2003) harmadik és utolsó kislemezeként jelent meg. A dal kettős A-oldalként jelent meg a "Yeh Yeh Yeh" -vel az Egyesült Királyságban. Más országokban a "Yeh Yeh Yeh" szolgált egyedül, mint utolsó kislemez. A fekete-fehér klip, amelyet Jamie Vickery rendezett, a kulisszák mögött felveszi a Reason Tour felvételeit.

UK Maxi CD 2
1. Melt [Album Version]
2. Yeh Yeh Yeh [Radio Mix]
3. Knocked Out
4. Yeh Yeh Yeh [Video]

"Yeh Yeh Yeh" (music video) – 3:40