Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beautiful Intentions

2004. január 1-jén a Virgin Records elbocsátotta Chisholmot a korábbi évek konfliktusa után, ami szólókarrierjének irányát illeti. 2004 áprilisában megalapította saját kiadóját, a Red Girl Records-ot, hogy saját projektjeit rögzítse és kiadja. Chisolm minden tevékenységéről maga dönt és finanszíroz. A kiadó nevét a futball Liverpool F.C. színei ihlették, amelynek Chisholm a támogatója. Nancy Phillips, aki a Chisholm menedzsere és üzleti partnere volt a címke létrehozása óta, 2017-ben nyugdíjba ment.

2004 júniusában ötnapos koncertkörútra indult, a The Barfly Mini-Tour koncerten, a The Barfly music hallokban, a független zenének szentelt helyszínek sorozatában. 2004 októberében Chisholm befejezte harmadik albumának felvételét. Chisholm egy interjúban elmondta, hogy mélyebb dalokat szeretne létrehozni zongora, hegedű és személyes témák felhasználásával. 2005. április 4-én Chisholm kiadta a "Next Best Superstar" címet harmadik albumának vezető kislemezeként. Három formátumban jelent meg: két kislemez B-oldallal - az akusztikus változat vagy a B-oldali "Everything Must Change" - és egy remixes EP. A dal az Egyesült Királyság 10. helyén tetőzött. Április 11-én kiadta a Beautiful Intentions című harmadik albumát, amelyet először a Red Girl adott ki. Greg Haver, Guy Chambers, Paul Boddy készítette, és a tizenkét számból tizenegyet Chisholm írta. Az album a 24. helyen állt az Egyesült Királyságban, a többi 15 európai országban és Németországban és Svájcban arany minősítést kapott.
Az album támogatásaként elindult a Beautiful Intentions turnéra, amely április 16-án kezdődött a londoni O2 Academy Birmingham-ben, és huszonöt randevúra utazott Európában és Ázsiában. Augusztus 1-jén a "Better Alone" csak Nagy-Britanniában jelent meg második kislemezként, de nem került fel a listára, mivel a kislemez online elérhető volt. Az "First Day of My Life" kislemezként szeptember 30-án jelent meg Ausztráliában és Európában - az Egyesült Királyság kivételével. A dal nem szerepelt az album eredeti változatában, csak a 2006-ban kiadott új verzióban, ez lett a Beautiful Intentions második nemzetközi kislemeze. Eredetileg az olasz tenor, Andrea Bocelli rögzítette, olasz dalszövegei "Un Nuovo Giorno" néven szerepelnek 2004-es névadó albumához, az Andrea-hoz. A dal Spanyolországban, Németországban, Svájcban és Portugáliában az 1., Ausztriában a 2., Norvégia, Franciaország és Dánia első 30 helyezettje volt. 2006. február 24-én Ausztráliában és Európában harmadik hivatalos kislemezként jelent meg a "Better Alone", az előző évi korlátozott kiadás után az Egyesült Királyságban. A dal néhány országban felkerült a toplistára, Olaszországban harminchat, Svájcban harminchárom volt a csúcs. Április 3-án újra kiadták az albumot, életem első napját és a videoklipet is beleértve. 2006-ban Chisholm kiadta első élő DVD-jét, a Live Hits-t, amelyet 2006. augusztus 31-én vettek fel a londoni délkeleti hídon. A DVD a 10. helyen tetőzött.

Megjelenés: 2005. Április 11.
Új-Megjelenés: 2006. Február 13.

Felvételek: 2004. Június - Október
Műfaj: Pop, Rock
Hossz: 45:26
Kiadó: Red Girl Records
Producerek: Greg Haver, Guy Chambers, Paul Boddy

KISLEMEZEK AZ ALBUMRÓL

Next Best Superstar (2005)
2005. Április 4.
Better Alone (2005)
2005. Augusztus 1.
First Day of My Life (2005)
2005. Szeptember 30.
Better Alone (2006)
2006. Február 24.

Az énekes-dalszerző, Melanie C harmadik szólóalbuma. Ez az első kiadás Chisholm saját alapítású kiadójánál, a Red Girl Records-nál, miután elváltak a Virgin Records-tól. Az album nagy kereskedelmi sikert aratott Európában, és a legjobb 20 közé került Ausztriában, Németországban, Skóciában, Svájcban és Portugáliában. Arany minősítést szerzett Németországban, Ausztriában és Svájcban, Platinum minősítést pedig Portugáliában. Az albumról megjelent "Next Best Superstar" és a "First Day of My Life" slágereket, amelyek Németország minden idők legtöbbet letöltött dalává váltak. 2006-ban Melanie C hivatalos honlapján jelentette be, hogy a Beautiful Intentions eladta előző Reason című albumát, és arany- és platina minősítést kapott néhány európai országban.

Háttér - Az előző Reason című album megjelenése után Chisholmot eredeti kiadója, a Virgin Records elbocsátotta. Kiesésének fő oka a második "Reason" című albumának csalódást okozó eladása volt. Melanie C arról beszélt, hogy Virgin elejtette a The Guardian egyik interjúja során, hogy "[vegyes érzéseim voltak]. Tudtam, hogy kezdik elveszíteni bennem a hitüket, így valójában nagyon megkönnyebbültem, hogy elmegyek. Megnéztem opciók és saját kiadó létrehozása volt a legizgalmasabb dolog ". 2004 tavaszán saját menedzsere, Nancy Phillips mellett létrehozta saját független kiadóját, a "Red Girl Records" -t, hogy saját projektjeit rögzítse és kiadja. A nevet a futball Liverpool F.C. színei ihlették, amelyet Chisholm támogat.
Az album egy éven át volt Chisholm szerelmi munkája, és 2004 júniusában Barfly miniturnéján hat számot előzetesen megtekintett, mielőtt a stúdióba ment volna felvételeket készíteni. Az első kislemez, a "Next Best Superstar" megjelenése után az album 2005. április 11-én jelent meg az Egyesült Királyságban és néhány más országban. Később az albumot újra kiadták néhány országban (egy új dallal - "First Day of My Life"). Chisholm egy ausztrál interjúban kijelentette, hogy örül annak, hogy a Beautiful Intentions túllépte a Reason-t. A Beautiful Intentions Németországban és Svájcban arany minősítést kapott. Portugáliában Platinum lett (9 hét az 1. helyen).

DALLISTA

01: BEAUTIFUL INTENTIONS (Melanie Chisholm - Paul Boddy - Dele Ladimeji) - 3:52
02: 
NEXT BEST SUPERSTAR (Adam Argyle) - 3:29
03: BETTER ALONE (Melanie Chisholm - Peter-John Vettese) - 4:35
04: LAST NIGHT ON EARTH (Melanie Chisholm - Phil Thornalley - Dave Munday) - 3:28
05: YOU WILL SEE (Melanie Chisholm - Carsten Kroeyer - Jacob Binzer - Ajelown Owais - Deborah Joshua) - 3:29
06: NEVER SAY NEVER (Melanie Chisholm - Charlie Grant - Peter Woodroffe) - 3:11
07: GOOD GIRL (Melanie Chisholm - Tore Johansson) - 4:07
08: DON'T NEED THIS (Melanie Chisholm - Greg Hatwell - Marc Lane) - 3:50
09: LITTLE PIECCE OF ME (Melanie Chisholm - Richard Buckton - Peter Woodroffe) - 3:00
10: HERE AND NOW (Melanie Chisholm - Mathew William Benbrook - Simmons) - 4:29
11: TAKE YOUR PLEASURE (Melanie Chisholm - Paul Boddy - Dele Ladimeji) - 3:11

12: YOU'LL GET YOURS (Melanie Chisholm - Peter-John Vettese) - 4:43

2006 re-issue edition

01: FIRST DAY OF MY LIFE (Enrique Iglesias - Guy Chambers) - 4:04

B-Side

EVERYTHING MUST CHANGE - Kislemez: Next Best Superstar (2005)
WARRIOR - Kislemez: Better Alone (2005)
RUNAWAY - Kislemez: Better Alone (2005)

DISZKÓGRÁFIA

2004. Június 12-17.
THE BARFLY MINI-TOUR

Egy mini koncert turné volt, Melanie C angol énekesnő, a Barfly zeneházakban, az önálló zenének szentelt helyszínsorozatban. A túra a The Barfly öt helyszínére utaztak - Glasgow, York, Liverpool, Cardiff és London. A turné 2004. június 12. és 17. között zajlott, és ez volt az első turné saját lemezkiadója, a Red Girl megalakulása után.

BEAUTIFUL INTENTIONS
LITTLE PIECE OF ME
GO!

LET'S LOVE
YOU WILL SEE
LAST NIGHT ON EARTH
REASON
NORTHERN STAR
IF THAT WERE ME
CLOSER
NEVER BE THE SAME AGAIN
HERE IT COMES AGAIN
NEVER SAY NEVER
GOIN' DOWN
I TURN TO YOU
SUDDENLY MONDAY
NEXT BEST SUPERSTAR
WHEN YOU'RE GONE
YEH YEH YEH

2005. Április 2. - December 16.
BEAUTIFUL INTENTIONS TOUR

Melanie C angol énekesnő negyedik koncert turnéja volt. A turné 2005. április 2-án kezdődött az Egyesült Királyság Londonjában, a London Astoriában, és 2005. december 16-án ért véget a németországi Karlsruhe-ban, a Festhalle Durlach-ban. Az amszterdami koncerten ugyanazon a napon egy másik, ugyanazon dallista koncert került megrendezésre, ezt a koncertet Ausztriában tartották a Heitere Open Air fesztivál keretében.

BEAUTIFUL INTENTIONS
YEH YEH YEH
GO!
DON'T NEED THIS
HERE AND NOW
BETTER ALONE
NORTHERN STAR
NEVER BE THE SAME AGAIN
YOU'LL GET YOURS
YOU WILL SEE
GA GA
NEVER SAY NEVER
LAST NIGHT ON EARTH
WHEN YOU'RE GONE
GOIN' DOWN
NEXT BEST SUPERSTAR
FIRST DAY OF MY LIFE
I TURN TO YOU

 

Cikkek

Album

2021.11.29

 

Dalszövegek

2021.04.02

 

Kislemezek

2021.04.02