Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


WHEN YOU'RE GONE

Megjelenés: 1998. November 30.
UK Helyezés: 03

UK Eladás: $ 901,000

Kanadai zenész, Bryan Adams dala , melyen az angol énekes-dalszerző, Melanie Chisholm, hivatásszerűen Melanie C néven szerepel . A dalt 1998. november 30-án adta ki az A&M Records Adams nyolcadik stúdióalbumának, az On a Day Like Today (1998) második kislemezeként , és Chisholm debütáló kislemeze a Spice Girls-en kívül . Adams kérte Chisholm felvételét, miután eredeti választása, Sheryl Crow soha nem válaszolt.
A "When You Are Gone" -ot Eliot Kennedy és Adams írta , utóbbi szintén Bob Rockdal együtt készítette a dalt . A pop , a pop rock és a soft rock műfajait tartalmazza , és Adams és Chisholm duettjeként adják elő. A dal a brit Singles Chart harmadik és az ausztrál ARIA Singles Chart negyedik helyén tetőzött . Kísérő videoklipet adott ki Marcus Nispel német filmrendező , amely Adamsot és Chisholmot ábrázolja egy házban.

Háttér és kiadás - "When You Gone" című filmet Adams és Eliot Kennedy írta az előbbi nyolcadik stúdióalbumának egy olyan napon, mint ma (1998) gyártása során. Adams eleinte Sheryl Crow amerikai zenészt kereste meg , hogy duettként adja elő a dalt, de nem kapott visszajelzést tőle. Váratlanul találkozott Chisholmmal egy szállodai liftben Los Angelesben, ahol megkérte, hogy jelenjen meg a pályán. Adams először találkozott Chisholmmal a Top of the Pops című brit zenei listán , a Spice Girls 1996-os " Wannabe " című dalának előadása során.
„When You're Gone” felvételei a Warehouse Studio in Vancouver , Kanada, júniustól 1998. augusztus Adams és Bob Rock- kezelő termelés. Ez volt az első megjelent a rádió Airplay Európában, mielőtt elosztva, mint egy november 30-án, 1998. „When You're Gone” a Chisholm bemutatkozó kislemezét, amióta az első tagja a Spice Lányok szólókarrierbe kezdnek, és Adams második kislemeze az On a Day Like Today albumról.

Kritika - Dave Simpson, a The Guardian írta, hogy Adams legjobb írott dala a "When You Gone", míg az NME írója, Alexandra Haddow egy 2021-es cikkében úgy vélekedett, hogy "ez az elmúlt húsz év egyik legjobb pop dala". A kanadai Entertainment Tonight JC Villamere a dalt "abszolút veszélynek" tekintette, és a Daily Record kijelentette, hogy ez "fülbemászó dallam".  írása Billboard , Chuck Taylor dicsérte a természetes dallam , sugárzó horog , és a fertőző energia a dal, amit képest Adams'Summer of '69 ”, de kritizálta, hogy Chisholm»lelkesítő vokál«egy trükk, hogy a dal expozíció az Egyesült Királyságban. Azonban Sam Taylor a The Observer úgy a dalt, hogy»megrendítő«, és le Chisholm ének "atonálisan jajveszékelésként".  Az Adams és Pamela Anderson előadásának előadásáról írva az előbbi 2005-ös Anthology című válogatáslemezén , a Billboard Keith Caulfield bírálta Anderson "pehelysúlyú háttér vokálját", amelyet a dalba temettek és "újdonságnak" tekintettek. rádióállomásokhoz. 

CD1

1: WHEN YOU'RE GONE
2: HEY BABY
3: WHEN YOU'RE GONE
 [Bryan Solo Version]

CD2

1: WHEN YOU'RE GONE
2: I LOVE YA TOO MUCH
3: WHAT DOES IT DO TO YOUR HEART

HE AIN'T HEAVY, HE'S MY BROTHER

Megjelenés: 2012. December 17.
UK Helyezés: 01

UK Eladás: $ 402,407

Egy jótékonysági kislemez ami amit 2012 végén jelenik meg. Az énekesek: Melanie C, Robbie Williams, Rebecca Ferguson, Paloma Faith, Beverley Knight, Holly Johnson, Mick Jones, Peter Hooton, The Justice Tonight, Chris Sharrock, Glen Tilbrook, Ren Harvieu, Dave McCabe, Paul Heaton, Hollie Cook, Jon McClure, John Power és Gerry Marsdel.

CD1

1: HE AIN'T HEAVY, HE'S MY BROTHER

LOVING YOU

Megjelenés: 2013. Augusztus 13.
UK Helyezés: 14
UK Eladás: $ 60,335

Melanie C brit énekes, kislemeze, amit Matt Cardle-vel együtt adott ki, 2013-ban. Melanie, Matt Cardle, Jez Ashurst, Will Talbot, és Jamie Scott írták, Cardle, Scott és Toby Smith készítette. A Cardle dobokkal és akusztikus gitárral szerepel. A kislemez 2013. augusztus 18-án jelent meg az Egyesült Királyságban, digitális letöltésként, mint a harmadik stúdióalbum, a Porcelain (2013) vezető kislemeze. Szintén világszerte számos országban jelent meg, és ez volt az első kislemezének, amelyet az Egyesült Királyságon és Írországon kívül adtak ki. Annak ellenére, hogy csak a BBC Radio 2 lejátszotta a dalt, ami összességében a rádióban való légzés hiányát jelentette, a zeneszámokon jól szerepelt.
Elérte a 14. helyet az egyesült királyságbeli listán, ezzel Cardle harmadik UK Top 40 kislemezévé válva. Elérte a 42. számot az Írország Singles Chart-on és a 11. skótot Skóciában.

Háttér: A Cardle és a Melanie C közötti duett pletykái 2013. május elején kezdődtek, miután május 2-án részt vett a Union Chapel-i koncertjén. Ezt június 30-án erősítették meg webhelyén, amikor bejelentették soron következő albumának első kislemezévé. Cardle azt mondta: "Találkoztam Melanie-vel a Wight-sziget fesztiválon tavaly. Nagy rajongó vagyok és mindig is imádtam a hangját."  A dalról mondva: "Már elkezdtem írni "Loving You", és néhány változtatással gondoltam, hogy duettá tökéletesen működik". A dal 2013. július 2-án a BBC Radio 2-n, a Ken Bruce Show-n mutatta be első bemutatóját. Ugyanazon a napon lírai videót töltöttek fel a YouTube-ra. Július 25-én a dal spanyol változatát, a "Te Amo" címet adták ki a YouTube-on, és előrendelésre elérhetővé tették az iTunesban.

CD1

1: LOVING YOU

COOL AS YOU

Megjelenés: 2014. Március 31.
UK Eladás: $ 245

Melanie C brit énekes, kislemeze, amit Peter Aristone-vel együtt adott ki, 2014-ben. Az egységet digitálisan jelentették meg 2014. március 31-én, néhány európai országban, korlátozott fizikai formátumban, digisleeve-ben, a kislemez akusztikus verzióval és a Peter szóló verziójával, két számmal, amelyeket a digitális változat nem tartalmazott. A kislemez első élő előadására a keleti londoni Queen Of Hoxton pubban került sor március 12-én egy ingyenes énekeskoncert alatt. A dal zenei videóját március 19-én adták ki, rendezője Anton van der Linden, amely romantikus párként mutatja be, de sokkal lágyabban, mint a LOVING YOU-ba.

CD1

1: COOL AS YOU [Radio Edit]
2: COOL AS YOU [CMP Remix]
3: COOL AS YOU [Acoustic Version]

I WISH

Egy promociós kislemez Melanie C-nek a zongoraművész Jools Holland-dal. A dal szerepel a Jools Holland Sirens albumán amit 2014. November 22-én jelent meg. I Wish szerepel 'Melt/Yeh Yeh Yeh' kislemezen, mint B-dalként amit még Reason Tour-on énekel.

LET'S GROOVE

Megjelenés: 2015. Május 14.

Asia's Got Talent utolsó adásában a négy zsűritag elénekelte Melanie C, Van Ness Wu, Anggun és David Foster. 2015. Május 14-én sugározta az AXN TV műsor és csak ázsiában jelent meg a kislemez. Az eladás a kislemezből jótékonyságra megy, hogy segítsen a földrengés áldozatainak, Nepal április 25-én.

CD1

1: LET'S GROOVE

COSMIC SHOWER (LOST HUMANITY)

Megjelenés: 2016. Június 18.

Ez egy együttműködés, MelanieC, Ed Deedigan és Kandu Collective. 2016. április elején rögzatett jótékonysági kislemez. Ez volt a harmadik dal, az első még 1999-ben megjelenő első albumán szerepel, If That Were Me, amelyből egy évvel később kislemez lett, a második 2011-ben rögzitett Viva Life. A kislemezen két dal található, amiből csak az elsőn énekel MelanieC, a kislemez borítóját Harriet Whyatt készítette.

CD1

1: COSMIC SHOWER (LOST HUMANITY)
2: RUNNING ON EMPTY

AROUND THE WORLD

Megjelenés: 2018
UK Helyezés: 14
UK Eladás: $ 60,335

Ez egy együttműködés, MelanieC, Alex Christensen és The Berlin Orchestra. 2018. Szeptember 14-én jelent meg. A dal egy feldolgozás, a 2000-es ATC együttes egyik sikeres dala.

CD1

1: AROUND THE WORLD

STOP CRYING YOUR HEART OUT

Megjelenés: 2020. November 13.
UK Helyezés: 07
UK Eladás: $ 28,421

2020. november 10-én a BBC Radio 2 bejelentette, hogy a BBC Radio 2 Allstars jótékonysági szupercsoport előadásában a „Stop Crying Your Heart Out” feldolgozás kiadása hivatalos kislemezként jelenik meg az adott BBC Children in Need fellebbezésnek. Minden tag felvette és lefilmezte a dalhoz való hozzájárulását saját háztartásaiból, hogy ösztönözze a társadalmi távolságtartást a COVID-19 járvány idején . A dal megjelent november 13-án 2020-ban és a zenei videó premierje során a BBC One „s Children in Need telethon ugyanazon a napon. Minda kislemez eladásából származó nettó nyereséget a BBC Children in Neednek ajánlották fel.
Énekesek: Bryan Adams - Izzy Bizu - Grace Chatto (of Clean Bandit) - Cher - Melanie C - Jamie Cullum - Ella Eyre - Paloma Faith - Rebecca Ferguson - Jess Glynne - Lenny Kravitz - KSI - Lauv - Ava Max - Kylie Minogue - James Morrison - Gregory Porter - Nile Rodgers - Jack Savoretti - Jay Sean - Anoushka Shankar - Robbie Williams - Yola

CD1

1: STOP CRYING YOUR HEART OUT